Születésnapi köszöntő anyának 160 köszöntő

Születésnapi köszöntő anyának

Születésnapi Köszöntő Anyának: Az Édesanya, aki a napfényünk és szeretetünk forrása. Ma egy különleges alkalomra gyűltünk össze, hogy ünnepeljünk és köszöntözzük azt az egyedülálló személyt, aki a házunk szívében és lelkében is mély nyomokat hagyott. A mai napon nem csupán a születésnapját ünnepeljük, hanem egy életre szólóan hálásak vagyunk azért, hogy édesanyánknak szólhatunk.

Születésnapi köszöntő anyának – ez a gyönyörű pillanat számunkra nemcsak egy ünneplés, hanem egy megható utazás kezdetét is jelenti vissza az időben. Az édesanya szó magában hordozza az önzetlen szeretetet, az áldozatkészséget és a végtelen türelmet. Ő az, aki mindig ott áll mellettünk, legyenek bármilyen kihívások az életben.

Ebben a bevezetőben elindítjuk a köszöntőnket, hogy együtt ünnepelhessük azt a kivételes embert, aki a szívünkben örök ragyogással világít, és akinek a szeretete sosem ismer határokat. Édesanya, ma Neked szenteljük ezt a különleges napot, és szeretetteljes szavainkkal próbáljuk kifejezni azt a hálát és szeretetet, amit irántad érzünk.

Születésnapi köszöntő anyának

10 születésnapi köszöntő anyának

Ahogy eljön az évnek az a napja, amikor a világ egyik legszebb égi ajándéka született – édesanya -, eljön a pillanat, hogy méltóképpen köszöntsük és ünnepeljük őt. Az anyaság olyan különleges szó, ami magában hordozza a szeretet, törődés és önzetlenség édes értelmét. Most pedig, a szívünk mélyéről jövő szeretetteljes köszöntések következnek, hogy ünnepeld ezt a csodálatos napot.

1. Boldog Születésnapot, Édes Anya!

   Az életben mindig mellettem álltál, mindig támogattál és mindig szerettél. Ma pedig én szeretnék neked boldogságot hozni és minden szeretetemet visszaadni. Boldog születésnapot, édes anya!

2. Szeretetteljes Születésnapot a Világ Legjobb Anyukájának!

   Az én szememben és szívemben mindig te vagy a legjobb anya. Köszönöm az önzetlen szeretetedet és mindent, amit értem tettél. Szeretetteljes születésnapot kívánok, és remélem, hogy ez a nap legalább annyira csodálatos lesz, mint te vagy.

3. Boldogságban Gazdag Születésnapot, Drága Anyukám!

   Ma minden öröm és boldogság rád ömlik, ahogy azt megérdemled. Köszönöm, hogy mindig mellettem álltál, és mindig voltál, amikor szükségem volt rád. Boldogságban gazdag születésnapot kívánok, drága anyukám!

4. Édesanyám, Legyen Varázslatos a Születésnapod!

   A szereteted mindig megfoghatatlanul édes, édesanyám. Ma pedig szeretnék egy kis varázslatot hozni az életedbe, ahogy te mindig hozol varázslatot az enyémbe. Legyen varázslatos a születésnapod!

5. Nagyon Boldog Születésnapot, Anya!

   Egy nap sem telik el anélkül, hogy ne érezném a szereteted melegségét. Köszönöm, hogy mindig itt vagy nekem. Nagyon boldog születésnapot kívánok, anyu!

6. Szeretettel Teli Születésnapot, Kedves Anyukám!

   Az élet számomra te vagy a legnagyobb ajándék. A te szereteted és törődésed nélkül semmi sem lenne ugyanaz. Szeretettel teli születésnapot kívánok, kedves anyukám!

7. Boldog Születésnapot, Anyuci!

   Ma minden szép és jó dolog csak rád vár. Mert te vagy az, aki mindent szebbé tesz az életemben. Boldog születésnapot, anyuci!

8. Drága Anyám, Boldog Születésnapot Neked!

   A szívem tele van szeretettel és hálával irántad. Köszönöm, hogy vagy nekem, és boldog születésnapot kívánok, drága anyám!

9. Szeretetteljes Születésnapot a Világ Legcsodálatosabb Anyukájának!

   Ma minden szeretet és öröm csak neked szól. Mert te vagy a világ legcsodálatosabb anyukája. Szeretetteljes születésnapot, anya!

10. Édes Anyukám, Boldog Születésnapot!

    Az élet legszebb pillanatait veled élhetem meg, édes anyukám. Köszönöm, hogy mindig mellettem vagy. Boldog születésnapot kívánok, és remélem, hogy ez a nap legalább annyira különleges lesz, mint te vagy.

10 szülinapi köszöntő anyának

Az életünk során találkozunk olyan emberekkel, akik a szívünk mélyére hatolnak, és örökké megváltoztatják azt. Az anyaság pedig egy ilyen mély és megmagyarázhatatlan köteléket hoz létre. A szó, anya, magában hordozza a gondoskodást, a törődést, a melegséget és a végtelen szeretetet. Ma pedig itt az alkalom, hogy együtt ünnepeljük azokat a különleges nőket az életünkben, akiket szeretettel és hálával nevezünk édesanyánknak. Szülinapi köszöntő anyának – néhány sorban üzenjük nekik, mennyire fontosak és szeretettek számunkra.

Szülinapi köszöntések:

1. Drága Édesanya!

Boldog születésnapot kívánok neked, akitől származik minden emlékem, szeretetem és bölcsességem. Te vagy az én kőbe vésett példaképem, és mindennél többet ér számomra. Szeretetteljes és boldog születésnapot!

2. Kedves Anyukám!

Ma ünnepeljük azt a napot, amikor a világ egy gyönyörű lényt köszöntött. Te vagy az, aki mindig mosolyogva szemléli a világot, és akitől mindig meleg ölelés ér. Boldog születésnapot és köszönöm, hogy te lehetsz az én anyám!

3. Drága Mama!

Ezen a különleges napon csak azt kívánom, hogy minden álmod valóra váljon. Te vagy az, aki mindig támogat és mindig mellettem áll, bárhová is vezessen az élet utam. Boldog születésnapot és sok szeretetet küldök neked!

4. Édes Anya!

Ma a te napod, és a szívem legmélyebb bugyraiból jövök, hogy boldog születésnapot kívánjak neked. Az életed fényt visz az én napjaimba, és hálás vagyok, hogy én lehetsz az én édesanyám. Legyen tele nevetéssel és boldogsággal!

5. Kedves Édesanya!

A születésnapod alkalmából kívánom, hogy az életed mindig ragyogjon ugyanazzal az intenzitással, mint amivel te ragyogsz nekünk mindennap. Köszönöm, hogy létezel, és boldog születésnapot!

6. Drága Anyukám!

Ma az a nap, amikor az életünk középpontjába állsz. Te vagy az, aki mindig hallgat, mindig ért, és mindig szeret. Legyen ez a nap éppolyan különleges, mint te vagy nekünk. Boldog születésnapot és sok szeretetet küldök neked!

7. Édes Mama!

A születésnapod alkalmából csak azt kívánom, hogy kapj vissza mindent, amit te nekünk adtál. Te vagy az életünk legszebb virága, és ma ezt a virágot ünnepeljük. Boldog születésnapot!

8. Drága Anya!

Ezen a napon köszöntünk téged, a családunk nélkülözhetetlen pillére. Köszönöm, hogy mindig megtalálod a módját, hogy boldoggá tedd az életünket. Boldog születésnapot és sok-sok szeretetet küldök neked!

9. Kedves Édesanyám!

Ma minden figyelem rád irányul, mert te vagy a napunk csillaga. Köszönöm, hogy az én édesanyám lehetsz, és boldog születésnapot kívánok neked, tele szeretettel és boldogsággal!

10. Drága Anyukám!

A szívem tele van szeretettel és hálával, ahogy boldog születésnapot kívánok neked. Te vagy az én napfényem, aki mindig felmelegíti a szívemet. Legyen ez a nap éppolyan csodálatos, mint te vagy nekem. Szeretlek, és boldog születésnapot!

10 születésnapi köszöntő anyáknak

Az anyaság egy csodálatos utazás, mely tele van szeretettel, örömmel és kihívásokkal. Az édesanyák olyan hősök, akik a mindennapi küzdelmek közepette is képesek megtartani a mosolyukat és a szeretetüket. Ma nem csak az anyák szerepét ünnepeljük, hanem a családunk egyik legfényesebb csillagát, az édesanyák születésnapját is. Születésnapi köszöntő anyáknak – szeretetteljes szavak, melyekkel köszöntjük azokat a nőket, akik a szívünk legmélyén laknak.

Születésnapi köszöntések:

1. Drága Édesanya!

Boldog születésnapot kívánok Neked! A Te szereteted olyan, mint egy fény, mely mindig melegít és világít az életemben. Köszönöm, hogy Te lehetsz az én anyukám!

2. Kedves Anyukám!

Ma ünnepeljük azt a kivételes embert, aki mindig mellettem állt, minden kihívásban segített és a legnagyobb támogatásom volt. Boldog születésnapot, és köszönöm, hogy vagy nekem!

3. Drága Mama!

Ezen a különleges napon köszönetteljes szívvel kívánom Neked a legcsodálatosabb születésnapot. A Te szereteted az, ami igazán gazdagítja az életem. Köszönöm, hogy vagy nekem!

4. Kedves Édesanyám!

Ma nem csak az a nap, amikor megünnepeljük a Te születésnapodat, hanem az a nap is, amikor elmondhatom, mennyire hálás vagyok a Te jelenlétedért az életemben. Boldog születésnapot, és szeretetteljes évfordulót kívánok!

5. Édes Mama!

Ezen a napon kívánom Neked azt az örömöt és boldogságot, amit mindig nekünk adtál. Legyen tele nevetéssel és szeretettel, hiszen Te megérdemled a legjobbat. Boldog születésnapot!

6. Drága Anyuci!

Ma minden figyelem Rád irányul, és nem véletlenül. Köszönöm, hogy a Te szereteteddel és törődéseddel gazdagabbá teszed a mindennapjainkat. Boldog születésnapot és sok-sok szeretetet kívánok!

7. Kedves Édes Anya!

Ma az a nap, amikor a világot felhőtlen boldogságodnak és mosolyodnak köszönjük meg. Köszönöm, hogy mindig örömöt csempészel a napjainkba. Boldog születésnapot!

8. Édes Anyukám!

Ezen a különleges napon csak azt kívánom Neked, amit mindig nekünk kívánsz: boldogságot, egészséget és szeretetet. Köszönöm, hogy Te vagy az én édesanyám. Boldog születésnapot!

9. Kedves Mama!

Ma a Te napod van, és kívánom, hogy minden kívánságod teljesüljön. Köszönöm, hogy mindig mellettem állsz, és mindent megteszel értünk. Boldog születésnapot és ölellek szeretettel!

10. Drága Anya!

Ma az a nap, amikor a Te életedet ünnepeljük, de ne feledjük, hogy minden nap ünnep nekünk, mert Te vagy az életünk legszebb ajándéka. Boldog születésnapot és hálásan köszönjük, hogy vagy nekünk!

10 szülinapi vers anyának

Az édesanyák olyan varázslatos lények, akik az életünk minden színét és dallamát gazdagítják. Szívük tele van örömmel, szeretettel és odaadással, mindig azon munkálkodva, hogy gyermekük életét még szebbé tegyék. Ahogy eljön az év egyik legszebb napja, az édesanyák születésnapja, nemcsak a gyertyákat gyújtjuk meg, hanem a szeretetünk tüzét is, hogy az ragyogjon a szívükben. Születésnapi vers anyáknak – gyönyörködjünk együtt ezekben az édes szavakban, melyekkel köszöntjük a világ legszebb anyukáját!

Születésnapi versek:

1. Virágok kosarába rejtve

   Anyámnak e szép napon,

   Virágok kosarába rejtve szavak zordon.

   Születésnapodat ünnepeljük boldogan,

   Te vagy a világ legszebb anyukája, óh milyen csodásan!

2. Szeretetnek mély forrása

   Anyám, Te vagy a szeretetnek mély forrása,

   Születésnapodra küldöm a legszebb virágot, olyan szép rózsát.

   Édes mosolyod suhan a szívemen,

   Boldogságod fénylik a szemed mély tengerén.

3. Szeretetteljes édesanyának

   Szeretetteljes édesanyának születésnapján,

   Hálás szívünk énekel boldog dallamot, dalban.

   Köszönjük, hogy mindig mellettünk állsz,

   Édesanyánk, Te vagy a szívünk valódi tündéralakja, óh, milyen szép vagy!

4. Boldogságod tündöklő koronája

   Anyám, boldogságod tündöklő koronája ragyogjon,

   E születésnapon legyen tele a szívünk boldog dallal.

   Az életedet örömmel és szeretettel szőjük be,

   Mert Te vagy a legnagyobb ékszer az életünk szép kötelékébe’.

5. Édesanyám, angyali teremtmény

   Édesanyám, angyali teremtmény,

   Szíved tiszta, mint a tavaszi ég.

   Születésnapodon kívánok Neked boldogságot,

   Mert Te vagy a világ legszebb virága, az én édesanyám.

6. A szeretet költője

   Anyám, Te vagy a szeretet költője,

   Szíved dalát énekeljük együtt, édes örökség.

   Születésnapodon küldök egy csokor mosolyt,

   Mert Neked születtél, hogy boldogságot hozz a szívünkbe.

7. Szívünk mély örök virága

   Édesanyám, szívünk mély örök virága,

   Születésnapodon küldjük a legszebb hajnali köszöntést hozzád.

   Te vagy a napfény, mely ragyog az életünk égen,

   Boldogságod örök, mint a végtelen éjszakai égen.

8. Édesdal szívünk mély zengésében

   Anyukám, születésnapodon szívünk mély zengésében,

   Édesdal száll a levegőben, boldogság szárnyal fent.

   Te vagy a csillagok tündöklése, az éjszakai ég fénye,

   Hálás szívünk küldi Neked a legszebb ünnepi kívánságot.

9. Édes örökkévalóság

   Édesanyám, születésnapodon köszön be az édes örökkévalóság,

   Szívünk szikrázik, mint a fénylő csillagok láncolata.

   Szeretetünk szüntelen, mint az óceán partján a habok,

   Boldog születésnapot kívánunk, mint a napfényes reggeleknek varázslatos hajnalán.

10. Szeretetünk édes harmóniája

   Anyukám, születésnapodon édes harmóniája szóljon,

   Szívünk legmélyén a szeretet dallama örökké zengjen.

   Te vagy a nap sugarai, melyek megédesítik a naplementét,

   Boldog születésnapot, édesanyám, szeretetteljes szívünk mélyét küldjük feléd.

10 anyának szülinapi vers

Az anyaság csodálatos utazás, mely a szeretet, türelem és odaadás folyamatos áramlását hozza magával. Az édesanyák az életünk napfényei, akik örömteli pillanatokat és szeretetteljes emlékeket hoznak mindennapjainkba. Amikor elérkezik az év egyik legkülönlegesebb napja, az édesanyák születésnapja, egy pillanatra megállunk, hogy ünnepeljük azt a csodálatos embert, aki mindig mellettünk áll, és akinek a neve magában hordozza a végtelen szeretetet. Anyának születésnapi versek – kövessük el együtt ezeket a sorokat, hogy kifejezzük hálánkat és szeretetünket az életünk egyik legfontosabb személye felé.

Anyának születésnapi versek:

1.

Drága Édesanya, a szívünk mélyén,

Születésnapodon hálás szívvel köszöntelek én.

Mint napfény a reggelen, ragyogj ma is,

Boldog születésnapot, Te vagy a mi fényünk és tündöklésünk.

2.

Kedves Anyukám, a szeretet forrása,

Születésnapodon a szívünk énekel, mint a madarak kórusa.

Szeretetteljes pillanatok, mint gyöngyök a fűszálon,

Boldog születésnapot kívánok, Te vagy a mi életünk dallama és refrénje.

3.

Drága Mama, mint a tavaszi zephyr,

Születésnapodon a szívünk könnyedén repül, mint a pillangók szárnya.

Szeretetünk szálljon fel, mint a tavaszi virágok illata,

Boldog születésnapot, Te vagy a mi életünk virágzó kertje és gyönyörű tavasza.

4.

Kedves Édes Anya, mint a holdfény a tó tükrén,

Születésnapodon a szeretetünk tükröződjön vissza, mint a fényes égen.

Szeretetteljes örömeink, mint a vízcsepp a virágszirmokon,

Boldog születésnapot, Te vagy az életünk ragyogó holdja és végtelen csillagok sora.

5.

Édesanyám, mint a hegyek örök csendje,

Születésnapodon a szívünk dallamosan zengjen, mint a patak csendes zúgása.

Szeretetteljes emlékeink, mint a hópihe a téli égen,

Boldog születésnapot kívánok, Te vagy a mi életünk hegyei és sziklás erőssége.

6.

Drága Anyuka, mint a tavaszi reggel harmatja,

Születésnapodon a szívünk frissüljön fel, mint a virágok harmatos ölelése.

Szeretetteljes pillanataink, mint a napfény sugarai,

Boldog születésnapot, Te vagy a mi életünk virágzó reggele és ragyogó napja.

7.

Kedves Anyósom, mint a tenger hullámainak ritmusa,

Születésnapodon a szeretetünk hömpölyögjön, mint a tengeráramlások szép zenéje.

Szeretetteljes öleléseink, mint a part homokjának lágy simogatása,

Boldog születésnapot, Te vagy a mi életünk végtelen tengerpartja és szépsége.

8.

Édes Mama, mint a költő szavai a szívében,

Születésnapodon a szeretetünk szóljon, mint a gyönyörű költészeti mű.

Szeretetteljes érintéseink, mint a tavaszi szellő simogatása,

Boldog születésnapot, Te vagy a mi életünk költői ihletése és szépsége.

9.

Drága Anya, mint a naplemente arany színei,

Születésnapodon a szívünk örömteli tündöklése, mint a nap lemenetelének varázslata.

Szeretetteljes emlékeink, mint a naplemente szelíd ölelése,

Boldog születésnapot kívánok, Te vagy a mi életünk naplementéje és aranyló varázslata.

10.

Kedves Édesanyám, mint a csillagok végtelen csilláma,

Születésnapodon a szeretetünk ragyogjon, mint a csillagos égen.

Szeretetteljes pillanataink, mint a csillagok fénye az éjszakában,

Boldog születésnapot, Te vagy a mi életünk csillaga és fénye.

10 szülinapi köszöntő anyáknak

Az anyaság, ez a csodálatos és örök szó, mely összefűzi a szívünk minden dobbanását. Az anyák a szó maga, ami szeretettel, áldozatkészséggel és örömmel tölti meg mindennapjainkat. Amikor eljön az év egyik legszebb pillanata, az édesanyák születésnapja, ez a kifejezés még mélyebb értelemmel tölthető meg. Szülinapi köszöntők anyáknak – induljunk el együtt a szeretet és hálás köszöntés útján, miközben ünneplünk egy életet, mely tele van odaadással és boldogsággal.

Születésnapi köszöntők:

1. Drága Édesanya!

Szívünk ma kinyílik, mint a legszebb virágok, hogy boldogságot küldjünk Neked a születésnapodon. Köszönjük, hogy mindig a mi szívünk közé tartozol. Boldog születésnapot!

2. Kedves Anyukám!

Ma a Te napod, a nap, amikor a szereteted megkoronázhatja az életünket. Legyen tele nevetéssel, szeretettel és boldogsággal. Boldog születésnapot kívánok!

3. Drága Mama!

Szeretetteljes szívünk mélyén hordozunk minden mosolyt, törődést és szeretetet, amit nekünk adtál. Ma pedig visszaköszön a hálánk és a köszönetünk a Te boldog születésnapodon. Legyen ragyogó!

4. Kedves Édes Anya!

Ma ünnepeljük azt a különleges embert, aki mindig mellettünk áll, aki a nehéz időkben erőt, a boldog pillanatokban örömöt ad nekünk. Boldog születésnapot és köszönjük, hogy Te vagy az én édesanyám!

5. Édesanyám!

A Te szereteted a napfény, ami mindig megvilágítja az életünket. Ma pedig köszönetteljes szívvel köszöntünk a születésnapodon. Legyen tele boldogsággal és szeretettel!

6. Drága Mama!

A Te szereteted, mint a legédesebb dallam, mindig ott zenél az életünkben. Ma pedig a születésnapodon szeretetteljes dalokkal köszöntjük és hálásan emlékezünk minden egyes pillanatra, amit veled tölthettünk.

7. Kedves Anyósom!

A szereteted olyan, mint egy végtelen tenger, mely sosem szárad ki. Ma pedig a Te születésnapodon hálával és boldogsággal köszöntünk. Köszönjük, hogy része lehettünk az életednek.

8. Édes Anyuci!

Ma ünneplünk téged, aki mindig szívünkhöz közel állt. A szeretetünk szálljon fel, mint a színes léggömbök az égen. Boldog születésnapot kívánok Neked!

9. Drága Anya!

Az életed egy csodálatos utazás, melynek minden pillanata fontos számunkra. Ma pedig a Te születésnapodon kívánunk Neked boldogságot és örömet az elkövetkező évekre. Boldog születésnapot!

10. Kedves Édesanyám!

A szereteted mint a végtelen csillaghullás, mindig ragyog az életünkben. Ma pedig a Te születésnapodon köszöntjük és szeretetteljes üzeneteket küldünk feléd. Legyen boldog és vidám a napod!

10 anya születésnapi köszöntő

Az édesanyák szó szerint az életünk kezdetét és vezérlő csillagait jelentik. Az anyaság olyan utazás, ahol a szeretet és odafigyelés végtelen forrásaként az édesanyák a szívünk közepébe írják a nevüket. Amikor elérkezik az év egyik legemlékezetesebb napja, az édesanyák születésnapja, az ünneplés maga is kifejezi azt az örökös tiszteletet és hálát, amit érezzük irántuk. Születésnapi köszöntők anyáknak – ezek a versek szeretetteljes üdvözletek, amelyekkel próbáljuk kifejezni, mennyire hálásak vagyunk azokért az édesanyákért, akik nap mint nap a szívünkbe zárnak minket.

Születésnapi köszöntők:

1. Drága Anyukám!

Ezen a különleges napon nem csak a gyertyák gyúlnak meg, hanem a szeretet is, amit minden pillanatban érzek irántad. Boldog születésnapot, a világ legcsodálatosabb anyukája!

2. Kedves Édesanya!

Ma ünnepeljük azt a kivételes embert, aki minden nap fényt hoz az életünkbe. Köszönöm a szereteted és türelmed végtelen kincseit. Boldog születésnapot, drága Mama!

3. Drága Anyuci!

Születésnapodon a szeretetünk szárnyal feléd, mint a madarak a tiszta égen. Az életed a mi életünk része, és hálásak vagyunk, hogy édesanyánknak mondhatunk. Boldog születésnapot, és köszönjük, hogy vagy nekünk!

4. Kedves Édesanya!

Ma minden figyelem Rád irányul, mert Te vagy az a csodálatos nő, aki mindig mellettünk áll. A Te neved olyan, mint egy szívbe karcolt dal, mely sosem szűnik meg szólni. Boldog születésnapot, és köszönjük, hogy vagy nekünk!

5. Édes Mama!

Születésnapodon kívánom, hogy a napod olyan ragyogó legyen, mint a szereteted. A gyertyák ne csak égjenek, hanem nevetésed is szálljon a széllel. Boldog születésnapot, és köszönöm minden pillanatot!

6. Drága Anyuka!

A szeretet, amit minden nap érzek irántad, ma különlegesen kiteljesedik. Születésnapodon köszönetteljes szívvel kívánok boldogságot, egészséget és minden álmod teljesülését. Boldog születésnapot!

7. Kedves Édesanyám!

Ma az a nap, amikor a szeretetünk és tiszteletünk kifejeződik számodra. A szívünk boldog dobbanásokban énekel, és a köszöntőnk egy láthatatlan ajándékdoboz. Boldog születésnapot, és köszönjük a szereteted!

8. Édes Mama!

Ezen a különleges napon az égbolt is ünnepel, mert Te vagy az egyik legszebb csillaga az életünk égen. Köszönöm, hogy létezel, és a szereteted mindent kárpótol. Boldog születésnapot, és minden szépet kívánok Neked!

9. Drága Anyuci!

Születésnapodon kívánom, hogy az öröm és boldogság mindig ott legyen körülötted. A szereteted nélkül az életünk szürke lenne, Te pedig a színeink vagy. Boldog születésnapot, és köszönöm a szereteted minden egyes sugarát!

10. Kedves Édesanya!

Ma a szavak is kevésnek tűnnek ahhoz, hogy kifejezzék, mennyire fontos vagy nekünk. A szívünkben zajló ünneplés és hálás köszönet mindannyiunktól származik. Boldog születésnapot, és köszönjük, hogy vagy nekünk, édesanya!

10 anyának szülinapi idézetek

Az anyaság egy varázslatos kaland, mely során az édesanyák a szeretet és odaadás magasiskoláját járják. Az édesanya szó nem csak egy név, hanem egy olyan jelkép, mely mögött a világ legnagyobb szeretetforrása rejlik. Az édesanyák születésnapja egy olyan alkalmat teremt, amikor méltóképpen ünnepelhetjük és köszönthetjük a szívünk egyik legfényesebb csillagát. Az alábbiakban található 10 idézet arra hivatott, hogy megörökítse azt a különleges szeretetet és elkötelezettséget, amit az édesanyák mindennap átélnek és átadnak. Születésnapi idézetek anyáknak – ezekkel a sorokkal fejezzük ki hálánkat és tiszteletünket mindazoknak az édesanyáknak, akik a világot szebbé és melegebbé teszik.

Születésnapi idézetek:

1. Az anyaság nem csak egy szó, hanem egy történet, melyet minden egyes nap újraírunk a gyermekünkkel. Boldog születésnapot, édesanya!

2. Édesanya, te vagy a szívünk kertje, ahol a szeretetünk szirmokba borul. Ma a te virágaidat ünnepeljük. Boldog születésnapot!

3. Az édesanyák olyanok, mint a napfény az égen, mindig jelen vannak, mindig melegítik a szívünket. Boldog születésnapot, aki mindig ragyog!

4. Egy édesanya ölelése olyan, mint a biztonságos kikötő a viharos tengeren. Boldog születésnapot, aki mindig véd!

5. Az anyaság szó, melynek jelentése túlmutat a szavakon. Egyetlen szóval sem lehet kifejezni azt a szeretetet, amit én irántad érzek. Boldog születésnapot, édesanya!

6. Az édesanyák olyanok, mint a gyémántok – ragyognak, kitartanak és örök értéket képviselnek. Boldog születésnapot a család ékkövének!

7. Édesanya, te vagy a mi angyalunk a földön, aki mindig vigyáz ránk és irányít bennünket az élet ösvényein. Boldog születésnapot!

8. Az anyaság szó, mely magában rejti a végtelen türelmet, a határtalan odaadást és a feltétlen szeretetet. Boldog születésnapot, drága anyu!

9. Az édesanyák mint a könyvek – tele vannak bölcsességgel, és mindig készek megosztani az élet tanulságaival. Boldog születésnapot a mi édeskönyvünknek!

10. Egy édesanya olyan, mint a csillagok a éjszakai égen – mindig ott ragyog, akkor is, ha épp nem látjuk. Boldog születésnapot, aki mindig fényt hoz az életünkbe!

10 szülinapi köszöntők anyáknak

Az édesanyák az életünk legragyogóbb csillagai, akik a szeretetükkel, odaadásukkal és bölcsességükkel mindig fényt visznek az életünkbe. Amikor eljön egy édesanya születésnapja, az az időszak, amikor a szeretetünk kifejeződik, és a hálánk szavak nélkül is érezteti magát. Az alábbiakban 10 születésnapi köszöntővel ünnepeljük azokat az édesanyákat, akik az életünkben mindennapi hősként tündökölnek. Születésnapi köszöntők anyáknak – ezekkel a sorokkal kívánjuk boldogságot, szeretetet és melegséget mindazoknak az édesanyáknak, akik a szívünk közepén laknak.

Születésnapi köszöntők:

1. Drága Édesanyám!

Ezen a különleges napon kívánom neked a legnagyobb boldogságot és minden álmod teljesülését. Te vagy az én napfényem, és ma minden fényességeddel ragyogsz. Boldog születésnapot, az én csodálatos Anyukám!

2. Kedves Édes Mama!

Ma a figyelem Rád irányul, mert megérdemled a világ összes szeretetét és örömét. A Te törődésed és önzetlen szereteted minden nap különlegessé teszi az én világomat. Boldog születésnapot, és köszönöm, hogy vagy nekem!

3. Drága Anyuci!

Ma a Te neved zeng a szívünkben, mert te vagy az életünk legnagyobb ajándéka. Az én világom a Te mosolyoddal és szereteteddel válik színessé. Boldog születésnapot, és köszönöm, hogy édesanya lehetsz!

4. Kedves Édesanya!

A Te türelmed és bölcsességed határtalan, és minden napban megtalálom az inspirációt, hogy jobb ember legyek. Ma ünnepeljük az életet, amit Te adtál nekünk. Boldog születésnapot, az én mindenekfelett álló Anyukám!

5. Édes Mama!

Ma a Te napod van, és azt kívánom, hogy minden pillanatod tele legyen boldogsággal és szeretettel. Te vagy az én példaképem, és a szereteted az én erőm. Boldog születésnapot, és köszönöm, hogy az én anyukám vagy!

6. Drága Anya!

Az életed egy könyv, és minden születésnap egy újabb fejezet, tele emlékekkel és boldogsággal. Köszönöm, hogy ezeknek a fejezeteknek a része lehetek, és boldog születésnapot kívánok Neked!

7. Kedves Édes Anyuka!

A születésnapodon kívánom, hogy az öröm és a szeretet, amit nekünk adtál, most visszatérjen hozzád. Te vagy az életünk legcsodálatosabb nője, és ma csak Rólad szól az ünnep. Boldog születésnapot!

8. Édes Mama!

Ma a Te neveden keresztül zeng az otthonunk, mert Te vagy a családunk szíve. Az életünk minden pillanatában érezhetjük a szereteted melegét. Boldog születésnapot, és köszönöm, hogy vagy nekünk!

9. Drága Anyuci!

Ma köszöntelek, mint a szeretet és törődés forrását az életemben. Az én napjaim értelmet kapnak a Te jelenléted által. Boldog születésnapot, és köszönöm, hogy az én anyukám vagy!

10. Kedves Édesanya!

Ezen a különleges napon csak azt kívánom, hogy érezd magad különlegesen, mert Te vagy az én különleges Anyukám. Az életed minden pillanatában melletted vagyok, és boldog születésnapot kíván

10 születés napi köszöntő anyúnak

Az édesanyák olyan személyek az életünkben, akik a szó minden értelmében a szeretet és gondoskodás megtestesítői. Az anyaság egy olyan különleges élmény, amely a szív mélyéig hatol, és minden nap újabb csodákat hoz el az édesanyák életébe. Amikor elérkezik az év egyik legfontosabb napja, az édesanyák születésnapja, ez az alkalom az elismerésről, háláról és a szeretet kimutatásáról szól. A következő sorokban pedig 10 születésnapi köszöntővel ünneplünk és köszöntünk minden édesanyát, akik a világunkat fényessé és melegé teszik.

Születésnapi köszöntő anyáknak:

1. Drága Édesanyám!

Boldog születésnapot a világ legcsodálatosabb édesanyjának! Köszönöm, hogy minden nap fényt hozol az életembe a szereteteddel és támogatásoddal. Szeretlek!

2. Kedves Anyukám!

Ma ünnepeljük azt a különleges napot, amikor a világodba léptem. Köszönöm, hogy mindig mellettem állsz, és a szereteteddel táplálod a szívemet. Boldog születésnapot!

3. Drága Édes Mama!

Ma az a nap, amikor a legfényesebb csillag, az én édesanyám, született. Legyen ez a nap tele szeretettel, nevetéssel és boldogsággal számodra. Boldog születésnapot!

4. Kedves Anyuci!

Születésnapodon kívánom, hogy a boldogság minden pillanatában részesülj, ahogyan Te mindig örömöt hozol nekünk. Köszönöm, hogy vagy nekünk. Szeretetteljes születésnapot!

5. Édes Mama!

Ma ünnepeljük azt a csodát, hogy Te születtél, és az én életem is gazdagabb lett veled. Köszönöm, hogy mindig a segítségemre vagy, és mindig a szereteteddel átölelsz. Boldog születésnapot!

6. Drága Anya!

Ezen a különleges napon csak azt kívánom, hogy a Te szíved érezze azt a rengeteg boldogságot és szeretetet, amit Te mindennap nekünk adtál. Boldog születésnapot, és köszönöm, hogy vagy nekünk!

7. Kedves Édesanya!

Ma a Te napod van, és a szívünk tele van hálával és szeretettel. Köszönjük, hogy édesanya lehetsz, és mindennap a mi életünket szebbé teszed. Boldog születésnapot!

8. Édes Anyukám!

Ma a szeretet napja, amikor a Te születésnapodat ünnepeljük. Köszönjük, hogy mindig meghallgatsz, mindig megértesz, és mindig mellettünk vagy. Boldog születésnapot, édesanya!

9. Drága Mama!

Ma a Te nevedet zengi a szívünk, mert Te vagy a mi napsugarunk, aki mindig melegít bennünket a Te szereteteddel. Köszönjük, hogy vagy nekünk. Boldog születésnapot!

10. Kedves Édes Anya!

Ma az a nap, amikor a világodba megérkeztem, de valójában minden nap az a nap, amikor hálásan köszönjük, hogy vagy nekünk. Boldog születésnapot, és köszönjük a szeretetedet, mely által az életünk csodálatos!

10 szülinapi idézetek anyáknak

Az anyaság egy különleges életút, melyet a szeretet és odaadás jelöl ki. Az édesanyák a szívünk közelében élnek, és amikor elérkezik az év egyik legfontosabb napja, az édesanyák születésnapja, ez alkalom arra, hogy kifejezzük hálánkat és szeretetünket irántuk. Az anyáknak szánt születésnapi idézetek olyan szavak, melyekkel köszönetet mondunk az édesanyáknak az áldozatkészségükért, bölcsességükért és a mindennapi életünkbe csepegtetett szeretetükért. Most pedig 10 megható idézettel ünnepeljük az édesanyákat, akik a szívünk csücskében ragyognak.

Születésnapi idézetek anyáknak:

1. Az édesanyák születésnapján az élet köszönt téged, aki maga az élet és szeretet. Boldog születésnapot, drága Anya!

2. Édesanyám, a Te születésnapod egy újabb esztendő a Te kivételességed ünneplésére. Köszönjük, hogy vagy nekünk mindenben!

3. Ezen a különleges napon emlékezzünk meg arról, hogy az életünknek a Te jelenléteddel van igazán értelme. Boldog születésnapot, édesanya!

4. Az édesanyák születésnapja nem csak egy nap a naptárban, hanem az örök szerelem és hálával teli ünnep. Boldog születésnapot, édes Anyukám!

5. Az anyaság a legszebb kaland, és a Te születésnapod az az alkalom, amikor az élet köszönt téged, a kalandok királynője. Boldog születésnapot, édes Mama!

6. Édesanyám, a Te születésnapod egy gyönyörű fejezet a mi életünk meséjében. Köszönjük, hogy a történetünk része vagy, és a legédesebb karakter vagy!

7. Az anyák születésnapján az élet a gyertyák és virágok nyelvén beszél. Boldog születésnapot, az én virágos kertem legszebb rózsája!

8. Édes Mama, a Te születésnapod egy csoda, mert minden évben megtapasztaljuk a Te szereteted varázsát és a Te jóságod érintését. Köszönjük, hogy vagy nekünk!

9. Az édesanyák születésnapja az az időpont, amikor az angyalok is meghajolnak a Te bölcsességed előtt. Boldog születésnapot, az én angyalom!

10. Édesanya, a Te születésnapod az a nap, amikor az élet köszönt téged, aki minden pillanatban megtanít minket arra, hogy a szeretet a legnagyobb ajándék. Boldog születésnapot, és köszönjük a Te csodálatos ajándékodat, az életedet!

10 anyukámnak szülinapi köszöntő

Az anyaság az élet egyik legszentebb és legmeghatóbb tapasztalata, amelyben a szeretet, törődés és odaadás mindennap megnyilvánul. Az édesanyák olyan különleges lények, akik az életünk minden szakaszában mellettünk állnak, vezetnek, és feltétel nélküli szeretetüket adományozzák. Ahogy elérkezik egy anya születésnapja, ez a nap az elismerés, a hálás köszönet és a szeretet kifejezésének időpontja. Ebben a becses pillanatban szeretetteljes köszöntőkkel ünnepeljük azokat az anyákat, akik a mi életünket gazdagabbá és boldogabbá teszik.

Születésnapi köszöntők Anyukáknak:

1. Drága Anyukám!

Születésnapodon nem csak egy évvel lettél idősebb, hanem a mi életünk is gazdagabbá vált veled. Köszönjük, hogy mindig a támogatásunkra és szeretetünk forrására vagy. Boldog születésnapot, édesanya, és köszönjük az életünknek adott szép ajándékot!

2. Kedves Édesanya!

Ma az a nap van, amikor a világot megörvendeztette a legcsodálatosabb személy – te. Az életed mindig is inspirált minket, és a születésnapodon különleges köszöntéssel üdvözölünk. Boldog születésnapot, és köszönjük, hogy vagy nekünk a legjobb édesanya!

3. Drága Anyuci!

Ezen a különleges napon köszöntünk téged, aki mindig mosolyogsz, mindig erőt adsz, és mindig szeretsz bennünket. Legyen ez a születésnap a boldogságodé, ahogy te mindig a miénk vagy. Boldog születésnapot, és ölelünk szeretettel!

4. Kedves Anyám!

Ma a Te napod van, és a szívünk tele van szeretettel és hálával. Köszönjük, hogy mindig megmutatod, milyen is az igazi szeretet, és mindig mellettünk állsz az élet kihívásaiban. Boldog születésnapot, és köszönjük, hogy vagy nekünk!

5. Édes Mama!

Születésnapodon a köszönet szárnyal feléd, mint a madarak a tiszta égen. Te vagy a mi életünk napja, aki mindig ragyog, mint a legfényesebb csillag. Boldog születésnapot, és köszönjük, hogy az életünk értékét adod nekünk!

6. Drága Anya!

Ma ünnepeljük azt a csodát, hogy te vagy az édesanyánk. A te szereteted olyan, mint a tavaszi virágok nyílása, tele szépséggel és frissességgel. Boldog születésnapot, és köszönjük, hogy vagy nekünk a legszebb virág a kertünkben!

7. Kedves Édesanya!

A Te születésnapodon kívánjuk, hogy minden napod tele legyen örömmel, nevetéssel és boldogsággal. Te vagy a mi napunk fénye, és köszönjük, hogy mindig elhozod a napfényt a sötét napjainkba. Boldog születésnapot, és sok boldogságot kívánunk neked!

8. Édes Anyukám!

Ezen a különleges napon a köszönet szavakba öltözik, és a szeretetünk a legédesebb dallammá válik. Köszönjük, hogy vagy nekünk mindenben, és boldog születésnapot kívánunk, édesanya!

9. Drága Mama!

Ma ünnepeljük azt a csillagot az életünk égboltján, ami a Te születésnapoddal ragyog a legfényesebben. Köszönjük, hogy vagy nekünk mindig, és boldog születésnapot kívánunk a legcsodálatosabb édesanyánknak!

10. Kedves Anya!

Ma a Te nevedet zenéljük a szívünkben, mint a legszebb melódia. Az életed egy különleges dallam, és köszönjük, hogy része lehetünk ennek a gyönyörű zenének. Boldog születésnapot, és szeretetteljes éveket kívánunk neked, drága Anyu!

10 anyáknak szülinapi köszöntő

Az anyaság a szív egyedülálló varázslata, ahol a szeretetnek és áldozatkészségnek nincs határa. Az édesanyák mindennap különlegessé teszik a világunkat, és amikor elérkezik az év egyik legszebb napja, az édesanyák születésnapja, az alkalom méltó ünneplése egy életre szóló hűségnek és szeretetnek. A következő sorokban 10 kifejezetten az édesanyák számára szóló születésnapi köszöntővel ünnepeljük ezt az emlékezetes napot.

Születésnapi köszöntők anyáknak:

1. Drága Édesanya!

Ezen a különleges napon a szeretetünk szárnyal feléd, mint a madarak a tiszta égen. Köszönjük, hogy az életünk édes pillanatait megosztod velünk. Boldog születésnapot, és köszönjük, hogy vagy nekünk!

2. Kedves Anyukám!

Ma a Te napod, és a szívünk tele van szeretettel és hálaérzettel. Te vagy az, aki mindig mellettünk áll, mindig támogat és mindig a szeretet ösvényén vezet. Boldog születésnapot, és köszönjük a végtelen szeretetedet!

3. Drága Édesanyám!

A Te születésnapodon kívánom, hogy az öröm, amit nekünk adsz, szorozódjon meg számtalanszor. Köszönjük, hogy az életünk napfényét jelented. Boldog születésnapot!

4. Kedves Anyuci!

Ezen a különleges napon a Te neved zenél a szívünkben, mint a legszebb dallam. Köszönjük, hogy édesanyánk lehetünk, és mindennapjainkat boldogsággal töltheted meg. Boldog születésnapot!

5. Édes Mama!

A születésnapod alkalmából kívánom, hogy az életed mindig édes és boldog legyen, ahogy Te édesanyánk vagy nekünk. Köszönjük, hogy a szeretetünk számára mindig otthont adsz. Boldog születésnapot!

6. Drága Anya!

Ma a Te neved ragyog az égen, mint a legfényesebb csillag. Köszönjük, hogy mindig vezetsz, tanítasz és mindennapjainkat különlegessé teszed. Boldog születésnapot!

7. Kedves Édesanya!

A Te születésnapodon a szívünk a Te iránti szeretettel repül fel, mint a színes léggömbök a tiszta égen. Köszönjük, hogy mindig a mi életünk különleges pillanatait fested színessé. Boldog születésnapot!

8. Édes Anyukám!

A Te születésnapodon a szívünk tele van hálával és szeretettel, mint egy virágokkal teli kert. Köszönjük, hogy a mi kertünkben is a legszebb virágokat neveled. Boldog születésnapot!

9. Drága Anyuci!

Ma az a nap, amikor a világ rád figyel, és mi különösen. Köszönjük, hogy mindig mellettünk állsz, minden napunkat különlegessé teszed. Boldog születésnapot!

10. Kedves Édes Anya!

A születésnapodon csak egy kis részét tudjuk visszaadni annak a rengeteg szeretetnek, amit nekünk adtál. Köszönjük, hogy vagy nekünk, és mindig szívünk legkedvesebb helye. Boldog születésnapot!

10 anyáknak szülinapi vers

Az édesanyák születésnapja egy különleges alkalom, amikor a szeretet, hála és megbecsülés kifejezésének időpontja elérkezik. A versek olyan eszközök, melyek segítségével szavaink mélyebb érzéseket közvetíthetnek, és ezáltal még értékesebbé tehetik a születésnapi ünneplést. Most pedig szívünk legmélyéből kívánunk boldog születésnapot 10 gyönyörű verssel az édesanyáknak, akik a világunkat szeretetteljesen formálják.

Születésnapi versek anyáknak:

1. Rózsaszínű szív, mint az öled,

   Szeretetteljes szív, mely sosem fárad el.

   Születésnapodon köszönjük, Anya,

   Hogy mindig voltál, és mindig itt maradsz.

2. Édesanya, mint tavaszi virág,

   Szeretetétől szívünk szárnyal magasra.

   Születésnapodon köszöntünk téged,

   Kívánunk boldogságot, szeretetet életednek.

3. Anyai szeretet, mint forrás tiszta vizében,

   Árad bennünk, és sosem apad el.

   Születésnapodon különleges dal szól,

   Édesanya, köszönünk minden napot veled.

4. Mint a napfény simogatja a virágokat,

   Úgy simogat a Te szívességed.

   Születésnapodon köszönetet mondunk,

   Édesanya, hogy vagy nekünk mindörökké.

5. Anyai ölelés, mint puha takaró,

   Melegít bennünket, ha hideg a világ.

   Születésnapodon köszönjük a szeretetet,

   Édes Mama, kit a szívünkbe zártunk.

6. Mint az éjszakai csillagok ragyognak,

   Úgy ragyog az anyai szeretet életünk sötét perceiben.

   Születésnapodon köszöntünk, Édes Anya,

   Köszönjük, hogy vagy nekünk fény az éjszakában.

7. Anyai mosoly, mint a reggeli napfény,

   Felmelegít, és elűzi a felhőket.

   Születésnapodon köszöntünk téged,

   Édesanya, köszönjük, hogy az életünk napja vagy.

8. Mint a folyó, mely sosem áll meg,

   Úgy árad bennünk az anyai szeretet folyama.

   Születésnapodon köszönünk mindent,

   Édes Mama, ki szívünk forrásában él.

9. Édesanya, mint a tavaszi szellő,

   Frissességeddel szerte szétárad.

   Születésnapodon köszöntünk, Édes Anya,

   Kívánjuk, hogy életed mindig virágokkal legyen teli.

10. Mint a költők dala szól égi éneket,

    Anyai szeretet, mely sosem feled.

    Születésnapodon hálát mondunk neked,

    Édes Mama, életed legédesebb ünnepét kívánjuk.

10 szülinapi idézet anyának

Az édesanyák születése olyan pillanat, amikor a világ egy újabb angyalt kap ajándékba. Az anyaság egy különleges életút, ahol az öröm, a szeretet és a feláldozások összetalálkoznak. Amikor elérkezik egy anya születésnapja, az alkalom arra szolgál, hogy hálát adhassunk érte, aki mindig velünk van, mindig szeret és mindig a legjobbat akarja számunkra. Most pedig 10 megható és szeretetteljes születésnapi idézettel köszöntjük az anyákat, akik a világunkat szebbé és boldogabbá teszik.

Születésnapi idézetek anyának:

1. Az élet legszebb ajándéka, amit anyám születésnapján ünnepelhetek, az a lehetőség, hogy kifejezzem, mennyire hálás vagyok érte. Boldog születésnapot, édesanya, akit mindennél jobban szeretek!

2. Az anyaság varázslat, és te vagy a varázsló, aki mindennap csodákat teremt az életemben. Boldog születésnapot, drága Anyu, aki mindentől szebbé és boldogabbá teszel!

3. Édes anyám, a Te születésnapod a világ legszebb napja számomra. Köszönöm, hogy mindig mellettem állsz, mindig támogatsz, és mindig a szereteteddel fényt hozol az életembe.

4. Az édesanyák olyanok, mint a napfény a sötétben. A Te szereteted mindig felmelegíti a szívemet és világosságot hoz az életembe. Boldog születésnapot, édes Mama!

5. Az anyák olyanok, mint a virágok az élet kertjében. Az én kertemben te vagy a legszebb rózsa, anyám. Boldog születésnapot, és köszönöm, hogy az életemet virágossá teszed!

6. Édesanya, a Te születésnapod az idő álló pillanata, amikor a világ rád figyel, hogy ünnepelje azt a különleges embert, aki vagy. Boldog születésnapot, és köszönjük, hogy vagy nekünk!

7. Az édesanyák szeretete olyan, mint a végtelen óceán, sosem apad el. Boldog születésnapot, édes Mama, aki mindig az én tengeremben lebegsz, tele szeretettel és gondoskodással!

8. A Te születésnapodon a köszönet szárnyal feléd, mint a madarak az égen. Köszönöm, hogy vagy nekem a legjobb édesanya. Boldog születésnapot!

9. Az anyaság a legnagyszerűbb kaland, és te vagy az én kalandom kezdete és vége. Boldog születésnapot, édesanya, aki mindig velem tart az élet kanyargós útján!

10. Az édesanyák olyanok, mint a gyöngyszemek egy koronán. Te vagy az én koronám, édes Mama, és a Te születésnapodon ünnepeljük azt a csodát, aki vagy. Boldog születésnapot!

10 anya szülinapi köszöntő

Az anyaság csodálatos utazás, mely tele van örömökkel, kihívásokkal és a szívünkbe égetett emlékekkel. Az édesanyák nélkülözhetetlen pillérei az életünknek, akik mindennapjainkat megtöltik szeretettel, gondoskodással és bölcsességgel. Amikor elérkezik az év egyik legkedvesebb napja, az édesanyák születésnapja, az alkalmatosság olyan pillanat, amikor hálával és szeretettel köszöntjük azokat a nőket, akik a szívünkben mindig otthont találnak. Most pedig 10 személyes és megható köszöntővel ünnepeljük az édesanyákat, akiknek születésnapját köszöntjük.

Születésnapi köszöntők anyáknak:

1. Drága Édes Anya!

Ma a Te napod, és a szívünk boldogságtól vibrál. Köszönjük, hogy az életünknek azt az édes dallamát adjad, ami mindent szebbé tesz. Boldog születésnapot, és sok-sok szeretetteljes pillanatot kívánok Neked!

2. Kedves Édes Mama!

A Te születésnapodon hálával és szeretetteljes köszöntővel köszönjük, hogy mindig ott vagy nekünk. Legyen ez a nap ugyanolyan különleges, mint amilyen különleges vagy Te számunkra. Boldog születésnapot!

3. Drága Anyukám!

Az életed olyan, mint egy gyönyörű könyv, és a mai nap egy újabb fejezet kezdetét jelenti. Köszönjük, hogy mi is részesei lehetünk ennek a kalandnak. Boldog születésnapot, és kívánok még sok izgalmas fejezetet az életedhez!

4. Kedves Édes Anyuka!

Ma a Te neved száll szívünkben, és szereteted mint egy lágy ölelés érezteti jelenlétét. Köszönjük, hogy minden nap különleges és emlékezetes veled. Boldog születésnapot!

5. Édes Mama!

A Te születésnapodon köszönettel és örömmel köszöntünk, mert Te vagy az, aki mindig segít, mindig szeret, és mindig mellettünk áll. Legyen ez a nap legalább olyan csodálatos, mint amilyen Te vagy. Boldog születésnapot!

6. Drága Édesanyám!

Ezen a különleges napon kívánom, hogy a Te szívünkben ugyanúgy érezd a szeretetet és melegséget, amit mi érzünk irántad. Köszönjük, hogy vagy nekünk mindennél több. Boldog születésnapot!

7. Kedves Anyuci!

Ma a Te napod, és az egész világ ünnepli azt a csodát, aki nekünk mindennél fontosabb. Köszönjük, hogy az életünk része vagy, és boldog születésnapot kívánok Neked, a legjobb anyának!

8. Édes Anya!

Születésnapodon köszönetteljes szívvel köszöntelek, mert Te vagy az, aki mindent megtesz azért, hogy boldogok és szeretettek legyünk. Boldog születésnapot, és kívánok még sok boldog pillanatot veled!

9. Drága Édes Mama!

Ma a Te neved egy gyönyörű dallammá válik, és a szívünk énekli boldogságunkat. Köszönjük, hogy az életünk édes zenéjét te hozod. Boldog születésnapot, és kívánok Neked minden örömet!

10. Kedves Anyukám!

Ezen a különleges napon kívánok Neked mindent, amit a világ legszebb édesanyája megérdemel. Köszönjük, hogy minden napodat velünk töltöd, és mindent megteszel értünk. Boldog születésnapot, és legyen ez a nap legalább olyan különleges, mint amilyen Te vagy!

További Születésnapi köszöntő anyának noinet.hu

Születésnapi köszöntő fiamnak
Nagymama idézet 170 Nagymama idézetek
Anya lánya idézet 220 anya lánya idézetek
Testvér idézet 160 testvér idézetek
Születésnapi köszöntő gyerekeknek