Szülinapi köszöntő szerelmemnek 200 köszöntők

szulinapi koszonto szerelmemnek maifriss

A Szülinapi köszöntő szerelmemnek köszöntőd ezúttal 200 különleges és szívhez szóló üzenetet rejt magában, mind-mind arra szolgál, hogy kifejezze azt a szeretetet és tiszteletet, amit érzek irántad.

Ahogy a naptár lapjai csendesen lefordulnak, és a gyertyák lángja egyre magasabbra emelkedik, elérkezik az év legkülönlegesebb napja – a születésnapod, drága szerelmem! Ma nem csupán egy újabb évfordulót ünnepelünk, hanem azt az életet, amelynek része lehetek, és akit minden nap szeretetteljes szívvel üdvözölök. Azok a pillanatok, amikor közelebb hajolok, hogy a füledbe súgjam a boldogságomat, és a szemedbe nézve megmutassam, mennyire fontos vagy nekem, mindig az év legcsodálatosabb pillanataivá válnak.

Ezen a különleges napon nem csak egy évvel idősebb leszel, hanem egy évvel bölcsesebb is, és az én szívem egy évvel mélyebben és hűbben szeret majd. Ebben a köszöntőben szeretném megosztani veled azt a szeretetet és hálát, amit mindennap érzek, és azt az örömet, amit a szívemben hordozol.

Remélem, hogy ezek a szavak egy mosolyt csalnak az arcodra, és egy boldog könnyet csalnak a szemed sarkába. Így hát, szerelmem, ünnepeljük együtt ezt a különleges napot, és hadd ragyogjon fel a szívünk fénye a szeretetünk lángjától. Boldog születésnapot neked!

Szülinapi köszöntő szerelmemnek

Boldog születésnapot szerelmem

Kedves Szerelmem!

Boldog születésnapot kívánok neked! Ahogy ma ünnepeljük ezt a különleges napot, az emlékezetes pillanatok sora elevenedik fel előttem, és egy tenger örömteli érzés tölti el a szívemet. Ma nem csak azt köszöntjük, hogy egy évvel idősebb lettél, hanem azt is, hogy egy évvel több boldogságot, szeretetet és élményt hoztál az életembe.

Te vagy az az ember, aki megvilágítja a sötétebb napjaimat, és aki a vidám pillanataimban is velem örül. A te nevetésed az a dallam, ami mindig felhangzik a szívemben, és a szemed tükrében látom meg a világ legszebb tájait. Ma minden a tied, és minden édes pillanatban azt érzem, mennyire hálás vagyok, hogy az életem része vagy.

Ezen a különleges napon azt kívánom neked, hogy az eljövendő év legyen tele boldogsággal, kalandokkal és sikerekkel. Legyenek az álmaid valóra váltva, és minden lépésed nyomában hagyjon maga után egy mosolyt. Legyenek az élet napjai ragyogóak, ahogyan a ma napod is az. És legfőképpen, szeressük egymást még mélyebben minden egyes nap.

Boldog születésnapot, édes Szerelmem! Legyen ez a nap legalább annyira különleges, mint te vagy nekem minden nap. Szeretlek végtelenül és örökké!

Szeretettel,

[Neved]

Születésnapi köszöntő szerelmemnek

Drága [Szerelmi neved]!

Ma az év egyik legcsodálatosabb napját ünnepeljük, mert te, az én édes Szerelmem, születésnapot ünnepeled! A ma reggel kinyitottam a szívem ajtaját, és a legcsillogóbb fényt eresztettem be, hogy az napod egész nap ragyogjon, éppúgy, ahogyan te teszed minden egyes nappal az életemben.

Szeretném, hogy ma mindent elfelejts el, kivéve a boldogságot és a szeretetet, amit körülötted érzek. Te vagy az én napfényem, aki melegével betölti a lelkemet, és az én éjjelijószágom, aki a sötétségben is velem ragyog. Minden nap, amit veled töltök, tele van kacagással, örömmel és szeretettel, és ma ezt a gyönyörű pillanatot ünnepeljük.

Ahogyan az idő múlik, a szerelmünk csak erősödik, és minden egyes napban találok valami újat, amiért még mélyebben szeretlek. Ma a te napod van, és azt kívánom, hogy minden kívánságod teljesüljön, és minden álmod valóra váljon. Legyen ez az év a boldogság, az egészség és a szerelem éve számodra!

Boldog születésnapot, Szerelmem! Köszönöm, hogy vagy nekem, és hálás vagyok minden egyes pillanatért, amit együtt tölthetünk.

Szeretettel,

[Neved]

Szép szerelmes szülinapi versek férfiaknak

1.

Szerelmem napja virradt fel,

Szívem mélyén szól egy édes zene.

Születésnapodon, drágám, neked énekel,

Szívünk együtt dobban, mint régen.

2.

A szemed ragyog, mint a csillagok tüzében,

Születésnapodon, te vagy a fény énnekem.

Édes szavak szőttek most egy verseket,

Szeretetünk évről évre csak mélyül és növekszik.

3.

Ma az év legszebb pillanata van,

Minden szív a tiéd ma, kedves édes drágám.

Születésnapodon, mint a nap sugarai,

Ragyogjon a boldogság arcodon és szíved mélyén.

4.

Kívánok neked boldogságot, sok-sok nevetést,

Születésnapodon legyen tele a szív örömtől telve.

Szerelmes szívünk együtt ver, örök édes dallam,

Boldog születésnapot, akit a legjobban szeretek én.

5.

A gyertyák lángja ég ma kettőnkért,

Szívünk összeér, mint egy titkos ének.

Boldog születésnapot, édesem, legyen fényes,

A szerelmem veled szüntelen növekszik és érlel.

Remélem, ezek a versek segítenek kifejezni a szerelmedet és jókívánságaidat az év legszebb napján.

Szülinapi köszöntő szerelmemnek

Drága [Szerelmi neved]!

Ma egy különleges napon vagyunk túl, hiszen a világ legfontosabb emberének, neked, boldog születésnapot kívánok! Ezen a napon a szerelmem és a hálám olyan mélységekbe hatol, amit szavakkal nehéz kifejezni. Minden egyes nappal, amit együtt töltünk, csak mélyebbé válik az érzés, és ma kifejezni próbálom azt a boldogságot, amit az életeddel érzek.

Te vagy az én fényem, amely ragyog a sötétben, a mosolyom, amely mindig felmelegít, és a szívem, amely mindig a tiéd. Az életed olyan varázslatos, ahogyan azt senki más nem élhetné meg. Örökké hálás vagyok, hogy a szerelmed része lehetek, és ma azt kívánom, hogy minden álmod valóra váljon, és minden pillanat tele legyen boldogsággal és nevetéssel.

Ahogyan együtt lépkedünk az életünk útján, minden pillanatban csak mélyül az érzés, és mindig megtaláljuk a közös pontokat, amik még inkább összekötnek bennünket. Ma azonban csak rólad szól minden, és azt kívánom, hogy a napod legyen tele szeretettel, boldogsággal és meglepetésekkel.

Boldog születésnapot, Szerelmem! Köszönöm, hogy vagy nekem, és hálás vagyok minden egyes pillanatért, amit együtt élünk meg.

Szeretettel,

[Neved]

Érzelmes szülinapi köszöntő szerelmemnek

Drága [Szerelmi neved],

Ma a szívem kivételesen erősebben dobban, mert egy olyan napot ünneplünk, ami nem csak a te születésnapod, hanem az én életem egyik legcsodálatosabb napja is. Az év ezen különleges napján nem csupán megemlékezünk egy újabb évfordulóról, hanem a te léted ünneplése is.

Szeretnék neked köszönteni olyan szavakkal, amelyek érzelmeimmel telnek meg, ahogy rád gondolok. Te vagy a napfény az én szürke világomban, a szívem dobogása, amit minden egyes pillanatban érzek, és a vágyam, hogy mindörökké melletted lehessek. Ma minden figyelem rád irányul, és szeretném kifejezni, mennyire hálás vagyok, hogy az életem része vagy.

Születésnapodon azt kívánom, hogy minden álmod váljon valóra, és minden pillanatban érezd a szeretetem melegét. Legyenek a napjaid tele nevetéssel, boldogsággal és megható pillanatokkal. Kívánom, hogy érezzed, milyen különleges vagy számomra, és milyen gazdagító hatással vagy az életemre.

Boldog születésnapot, Szerelmem! Legyen ez az év a sikerek, szerelmek és örömök éve számodra. Köszönöm, hogy vagy nekem, és hálás vagyok minden egyes pillanatért, amit együtt megoszthatunk.

Szeretettel,

[Neved]

Szerelmes születésnapi köszöntő

Kedves [Szerelmi neved],

Ma nem csak egy dátum a naptárban, hanem egy életre szóló emlék, egy évforduló, amely a mi történetünk egy újabb fejezetét nyitja meg. Boldog születésnapot, szerelmem! Az idő múlásával csak nő a szerelmem irántad, és ma különleges módon ünnepeljük azt az életet, amit együtt élünk.

Egy szóval sem tudom kifejezni azt a boldogságot, amit a jelenléted hoz az életembe. A te szerelmed az én ereimben keringő édes méz, amely minden porcikámat átjárja. Ma a te napod van, és minden pillanatban azon gondolkozom, milyen szerencsés vagyok, hogy veled lehetek, és megoszthatom veled az élet minden szépségét.

Ebben a kis üzenetben próbálom összeszedni az érzéseimet, de tudom, hogy a szavak sosem elégíthetik ki azt a mélységet, amit érzek irántad. A szerelmem olyan, mint egy végtelen tenger, amely sosem szárad ki, és minden egyes hulláma csak mélyíti a kapcsolatunkat.

Boldog születésnapot, szerelmem! Kívánom, hogy a napod olyan legyen, mint az álmaid, és minden pillanatotok tele legyen boldogsággal, nevetéssel és szerelemmel.

Szeretettel,

[Neved]

Szerelmes szülinapi köszöntő

Drága [Szerelmi neved]!

Ma a világ legszebb napja, hiszen ezen a napon megünnepeljük azt a különleges embert, akiért a szívem hevesebben dobban, és akinek a nevére minden reggel ébredezve mosolyogva ébredek. Boldog születésnapot, szerelmem! Ez a nap kizárólag neked szól, hiszen a te létezésed világosságot és boldogságot hoz az életembe.

A szívem tele van olyan érzelmekkel, amiket szavakba önteni nem mindig egyszerű. De hadd próbáljam meg kifejezni azt a mélységet, amit érzek irántad. Te vagy az a személy, aki megédesíti a mindennapjaimat, aki mellett minden nehézség könnyedén válik elviselhetővé. A te szerelmed a legértékesebb kincsem, és ma, ezen a különleges napon, azt ünnepeljük, hogy a világ számomra sokkal szebb és gazdagabb lett, amióta veled vagyok.

A születésnapod alkalmából kívánom, hogy minden álmod teljesüljön, és hogy minden napod tele legyen boldogsággal, szeretettel és meglepetésekkel. Te érdemled a legjobbat, és az én küldetésem, hogy minden tőlem telhetőt megtegyek azért, hogy boldog légy.

Boldog születésnapot, szerelmem! Köszönöm, hogy vagy nekem, és hálás vagyok minden egyes pillanatért, amit együtt megélhetünk.

Szeretettel,

[Neved]

Szerelmemnek születésnapjára

Drága [Szerelmi neved],

Ma nem csak egy napot, hanem a Te napodat ünnepeljük, a napot, amikor a világ egy különleges ajándékot kapott – téged. Boldog születésnapot, édesem! Az én életem fényessége, boldogsága és legszebb meglepetése vagy.

Ahogyan a gyertyák meggyúlnak és a torta tetején ragyogóan világít a tűz, úgy ragyog a szívem is, mikor rád gondolok. Te vagy az a személy, aki mindig mellettem áll, aki megért és elfogad, aki a nevetésben és a könnyekben is velem osztozik. Az én kis csodám vagy, aki nap mint nap emlékeztet arra, milyen csodálatos dolog élni.

Ezen a különleges napon azt kívánom, hogy minden pillanatod tele legyen boldogsággal, és hogy minden álmod valóra váljon. Kívánom, hogy érezd, milyen különleges vagy számomra, és hogy a szeretetem mindig éreztesse veled melegségét. Legyen ez a nap az öröm, a szeretet és a boldogság ünnepe, mert te ezt érdemled.

Boldog születésnapot, szerelmem! Köszönöm, hogy vagy az életemben, és hálás vagyok minden egyes pillanatért, amit együtt megélhetünk.

Szeretettel,

[Neved]

Boldog szülinapot szerelmem

Kedves [Szerelmi neved]!

Boldog születésnapot, szerelmem! Ma az a nap, amikor a világ egy különleges csillagot ünnepel – téged. Ezen a különleges napon kívánom, hogy minden percet élj meg a boldogság és szeretet jegyében.

A születésnapod alkalmából szeretném megköszönni, hogy vagy az életem része. Te vagy az, aki megvilágítja a sötét napjaimat, és akinek a mosolya mindig felmelegíti a szívemet. A szerelmem irántad olyan mély és erős, mint a tenger hullámai, és minden nap újabb okot találok rá, hogy még jobban szeresselek.

Legyen ez a nap tele örömmel, meglepetésekkel és boldogsággal. Kívánom, hogy minden álmod teljesüljön, és hogy az elkövetkező év legyen tele mosolyokkal és szeretetteljes pillanatokkal. Legyél boldog, és érezd, mennyire különleges vagy számomra.

Boldog születésnapot, szerelmem! Köszönöm, hogy vagy nekem, és hálás vagyok minden egyes napért, amit együtt tölthetünk.

Szeretettel,

[Neved]

Szerelmes szuletesnapi érzelmes szülinapi köszöntő

Drága [Szerelmi neved],

Ma a világ egy kivételes napot ünnepli, hiszen a Te napod van. Boldog születésnapot, szerelmem! Ezen a napon az egész világ, szívemmel együtt, összpontosít arra, hogy milyen kivételes, gyönyörű és szeretetre méltó lény vagy.

A szavak nem mindig képesek kifejezni azt a mélységet, amit irántad érzek, de ma megpróbálom összefoglalni azt a szeretetet, amit a szívem mélyén hordozok. Te vagy az én fényem, aki megvilágítja a sötét napjaimat. Az én reményem, aki mindig mellettem áll, és az én boldogságom, aki nélkül elképzelhetetlen lenne az életem.

A születésnapod alkalmából kívánom, hogy az élet minden szépségét és boldogságát megtaláld. Kívánom, hogy minden álmod valóra váljon, és minden napod tele legyen nevetéssel és szeretettel. Te vagy az én napfényem, és ma az a célom, hogy a Te napodat még ragyogóbbá tegyem.

Boldog születésnapot, szerelmem! Köszönöm, hogy vagy nekem, és hálás vagyok minden egyes pillanatért, amit együtt megoszthatunk.

Szeretettel,

[Neved]

Szerelmes szülinapi köszöntők

1.

Drága Szerelmem!

Boldog születésnapot kívánok Neked, aki a szívem minden dobbanásával egyre közelebb kerül hozzám. Ma ünnepeljük azt a csodát, hogy Te vagy az én életemnek a legszebb része. A Te létezéseddel minden nap különlegessé válik, és ma kívánom, hogy az év minden napja legyen számodra olyan csodálatos, mint amilyen Te vagy az én szememben.

Szeretettel,

[Neved]

2.

Kedves [Szerelmi neved]!

Boldog születésnapot, édesem! Ma a Te napod van, és azt kívánom, hogy minden pillanat tele legyen boldogsággal és szeretettel. Az életed ragyogjon úgy, mint a nap sugarai, és minden álmod válikjon valóra. Köszönöm, hogy vagy nekem, és mindennap boldogságot hozol az életembe.

Szeretettel,

[Neved]

3.

Szerelmem!

Ma ünneplünk téged, mert Te vagy az én életem legszebb ajándéka. Boldog születésnapot kívánok Neked! Az én szívem mindig a Tiéd, és minden egyes nappal még mélyebben és szenvedélyesebben szeretlek. Legyen ez a nap számodra annyira különleges, mint amennyire Te vagy az én számomra.

Szeretettel,

[Neved]

4.

Drágám!

Boldog születésnapot! Ma a Te napod van, és azt kívánom, hogy az élet mindig hozzon számodra örömöt, boldogságot és szerelmet. Legyél boldog mindig, ahogyan én boldog vagyok, hogy Téged szerethetlek.

Szeretettel,

[Neved]

5.

Szerelmesem,

Boldog születésnapot Neked, aki a napjaimat napfényessé teszed és az éjjeleimet csillagokkal borítod. Kívánom, hogy ez a nap tükrözze vissza számodra azt a csodát és boldogságot, amit nekem hozol minden nap.

Szeretettel,

[Neved]

Érzelmes születésnapi köszöntő férjemnek

Drága Férjem!

Ma egy különleges napot ünnepelünk, ami nemcsak a Te születésnapod, hanem az én életem egyik legszebb eseménye is. Boldog születésnapot kívánok Neked, aki a szívem mélyén örökké otthont találtál.

Az idő múlásával a szerelmünk csak erősödik, és minden egyes év csak mélyíti azt a köteléket, ami közöttünk van. Köszönöm, hogy vagy nekem, hogy veled élhetem az életet. A Te szereteted olyan, mint egy biztos kikötő a viharos tengeren, mindig ott, mindig meleg, mindig otthon.

Ma nem csak azt ünnepljük, hogy egy évvel idősebb lettél, hanem azt is, hogy veled együtt egy évvel boldogabbak, gazdagabbak vagyunk. Kívánom, hogy ez a nap legyen tele szeretettel, boldogsággal és meghitt pillanatokkal. Legyen az év, ami előtted áll, tele sikerekkel és boldog napokkal.

Boldog születésnapot, Férjem! Köszönöm, hogy minden nap megajándékozol a szereteteddel és értékes pillanataiddal.

Szeretettel,

[Neved]

Szerelmemnek szülinapjára

Drága [Szerelmi neved],

Boldog születésnapot kívánok, édesem! Ma az a nap, amikor a világ talán nem is sejti, de én tudom, hogy milyen kivételes nap van. Ezen a napon, amikor Te születtél, az én életem is egy újabb csillaggal gazdagodott.

Te vagy az én fényem, aki kivilágítja a sötétebb napokat, és az én támaszom, aki mindig mellettem áll. Az a szeretet, amit irántad érzek, nem ismer határokat, és minden egyes nap csak mélyül. Köszönöm, hogy vagy nekem, és hogy minden napodat megoszthatom veled.

Ma a Te napod van, és minden, amit kívánok, az a boldogságod, a szereteted és az, hogy érezd, milyen különleges vagy. Kívánom, hogy az elkövetkező év tele legyen csodákkal, sikerekkel és boldog pillanatokkal.

Boldog születésnapot, Szerelmem! Köszönöm, hogy vagy az életemben, és hálás vagyok minden egyes pillanatért, amit együtt megoszthatunk.

Szeretettel,

[Neved]

Szerelmes szülinapi köszöntők nőknek

1.

Drága [Szerelmi neve],

Boldog születésnapot kívánok Neked, az én napfényemnek! Ma ünnepeljük azt az életet, amit Te hoztál ebbe a világba, és azt a csodát, hogy része lehetek az életednek. Kívánom, hogy minden pillanatod édes legyen, és a szeretet, amit én érzek irántad, ragyogjon be minden napodat.

Szeretettel,

[Neved]

2.

Kedves [Szerelmi neve],

Boldog születésnapot, édesem! Ezen a napon azt ünnepeljük, hogy a világ egy különleges gyöngyszemet kapott – Téged. A Te szépséged, bájos személyiséged és a szerelmed mindennél értékesebb számomra. Kívánom, hogy a mai napod legyen tele boldogsággal és örömmel, ahogy Te is az én életemet.

Szeretettel,

[Neved]

3.

Szerelmes [Szerelmi neve],

Boldog születésnapot, gyönyörű! Ezen a különleges napon köszöntelek, mint a szívem egy részét, akit minden nap a szerelmemmel töltök meg. Kívánom, hogy az év minden napján érezd, milyen különleges vagy, és milyen gazdagító hatással vagy az én életemre.

Szeretettel,

[Neved]

4.

Drágám,

Boldog születésnapot kívánok Neked, aki a szívem legédesebb dallama vagy. Az életed olyan értékes és különleges, mint a Te létezésed az én életemben. Kívánom, hogy ma minden álmod valóra váljon, és hogy az elkövetkező év tele legyen boldogsággal és szerelemmel.

Szeretettel,

[Neved]

5.

Kedves [Szerelmi neve],

Boldog születésnapot, szerelmem! Ma ünnepeljük azt a napot, amikor a világ gazdagabbá vált a Te jelenléteddel. Kívánom, hogy ez a nap legyen annyira csodálatos, ahogy Te is vagy, és hogy minden pillanat tele legyen a Te szívedet megtöltő boldogsággal.

Szeretettel,

[Neved]

Születésnapi köszöntő páromnak

Drága [Párod neve],

Boldog születésnapot kívánok Neked, az én szerelmemnek és társamnak! Ma ünneplünk téged, akit minden nap szívem mélyén hordozok. Ez a nap csupán egy emlékeztető arra, mennyire kivételes vagy, de számomra minden nap a Te napod.

Az életed az én életemet is gazdagítja, és minden egyes pillanat, amit együtt töltünk, drágább a legféltettebb kincsnél is. Kívánom, hogy ezen a napon a boldogság és az öröm körülöleljen, és hogy minden kívánságod valóra váljon. Legyen ez az év, amikor még több boldogságot és sikert hoz számodra.

Boldog születésnapot, édesem! Köszönöm, hogy vagy nekem, és hálás vagyok minden egyes napért, amit együtt megélhetünk.

Szeretettel,

[Neved]

Születésnapi vers szerelmemnek

Drága Szerelmem, ezt a verset Neked szánom,

Napfény gyúlt a szívem mélyén,

Mikor megszülettél, te lény édesem.

Ez a nap most Rólad szól,

Szerelmem, Te vagy a nap sugara, a fényes csillagok sorozata.

Szemed ragyog, mint a csillagos ég,

És én csak azt kívánom, ne szűnj meg sosem még.

Szívünk dobog, mint egy dallam,

Boldogság a lélek édes lángja, ami sosem hagyja el ezt a szívet hamar.

Születésnapodon, virágozzon minden rózsa,

Mint szerelmünk, amely sosem hagyja el az útját soha.

Édes csókod, mint a lágy szellő érintése,

Boldogságod a legszebb ajándék, nincs is szebb ünnep, csak ez.

Egy évvel több az élet, egy évvel mélyebb a szerelem,

Te vagy a legszebb, ki belépett e világ szép rendjébe.

Boldog születésnapot kívánok én Neked,

Szerelmem, örökké az enyém legyél.

Szeretettel,

[Neved]

Szerelmem születésnapjára

Drága Szerelmem,

Ma az a különleges nap, amikor a világ ünnepli a legszebb csillagot, aki ezen a napon ragyogott fel a földi égen – téged. Boldog születésnapot, drága Szerelmem! Ma az én szívem is kivételesen boldog, mert ezen a napon az életed csodáját és örömét ünnepeljük.

A szívem tele van érzelmekkel, amelyeket szavakba önteni nehéz, de ma mégis megpróbálom. Te vagy az én napfényem, aki kivilágítja az életem legsötétebb zugait. Szerelmem, a Te létezésed maga a csoda, és én hálás vagyok minden egyes napért, amit együtt tölthetünk.

Ma a Tiéd a színpad, ahol a boldogság, a szeretet és az öröm a főszereplő. Kívánom, hogy minden pillanatodat érezd teljesnek és különlegesnek, ahogyan Te vagy az én számomra. Az életünk kalandos utazása során köszönetteljes szívvel töltöm el minden pillanatot veled.

Boldog születésnapot, Szerelmem! Kívánom, hogy ez az év hozzon számodra rengeteg boldogságot, szeretetet és sikereket. Köszönöm, hogy vagy nekem, és hogy együtt járhatunk az élet útján.

Szeretettel,

[Neved]

Születésnapi idézetek szerelmemnek

1. „A Te születésnapodon csak egy kívánságom van: hogy minden perc, amit együtt töltünk, még édesebb legyen, mint az előző. Boldog születésnapot, Szerelmem!”

2. „Ezen a különleges napon azt kívánom, hogy a boldogság, amit az én szívemben érzek, hasson át a Tiédbe is. Legyen minden pillanatod tele nevetéssel és szeretettel. Boldog születésnapot, drágám!”

3. „Az életünkben sok nap van, de a Te születésnapod mindenek felett kiemelkedik, mert ezen a napon köszönt téged a világ, az én szívem pedig a szereteteddel. Boldog születésnapot, szerelmem!”

4. „A Te születésnapodon csak egyetlen kívánságom van: hogy az életed olyan csodás legyen, ahogyan te vagy az én életemben. Boldog születésnapot, a legcsodálatosabb Szerelmem!”

5. „Az idő múlik, de a Te születésnapod mindig egy különleges ünnep marad számomra. Ma azért ünnepeljük, mert te vagy a legfontosabb része az életemnek. Boldog születésnapot, Szerelmem!”

6. „Ezen a napon az egész világ köszönt téged, de ne feledd, hogy az én szerelmem mindennél mélyebb és erősebb. Boldog születésnapot, akit minden nap az én szívemben ünnepelhetek!”

7. „Az évek múlnak, de a Te születésnapodon minden év egy újabb fejezet a mi történetünkben. Legyen ez az év tele boldogsággal, szeretettel és különleges pillanatokkal. Boldog születésnapot, Szerelmem!”

További köszöntők noinet.hu