Vicces születésnapi köszöntő 200 köszöntők

Vicces születésnapi köszöntő

Üdvözöllek mindenkit a Vicces Születésnapi Köszöntők világában! Itt biztosan találsz majd ötletes, humoros és egyedi üdvözlőket, hogy a szülinapi buli igazán emlékezetessé váljon. Itt mindenki mosolyogni fog a különleges és vicces köszöntőkön! 

Tartalomjegyzék

10 vicces születésnapi köszöntő

Kedves ünnepeltek és vidámak! Üdvözöllek a vicces születésnapi köszöntők világában! Ha humorral és nevetéssel szeretnéd üdvözölni az ünnepeltet, akkor jó helyen jársz! Gyűjtöttem néhány vicces köszöntőt, hogy segítsek feldobni az ünnepet!

10 Vicces Születésnapi Köszöntő:

1. „Boldog szülinapot! Ne felejtsd, hogy a kor csak egy szám – egy nagyon nagy, rémisztő és mindig emlékeztető szám!”

2. „Gratulálok egy újabb évhez! Remélem, nem érzed magad annyira öregnek, mint a múlt hét végén a szombat esti buli után!”

3. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy minden gyertya kifújása könnyebb legyen, mint a kedd reggeli ébredés!”

4. „Boldog szülinapot! Legyen ez az év tele olyan jó dolgokkal, mint az a vacsora, amit az utolsó születésnapodon fogyasztottunk!”

5. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden álmod valóra váljon, kivéve azt az álmot, amikor a pizza kéri meg a telefonszámot!”

6. „Gratulálok egy újabb évhez! Remélem, tele lesz olyan vicces pillanatokkal, hogy még a legkomolyabb emberek is elmosolyodjanak!”

7. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy minden napod tele legyen olyan különleges pillanatokkal, mint amikor a kiskutya először találkozik a farönkkel!”

8. „Boldog születésnapot! Legyen ez az év tele olyan meglepetésekkel, hogy még a legnagyobb Netflix fanok is irigykedjenek rád!”

9. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden álmod valóra váljon, kivéve azt az álmot, amikor a tej kiömlik a kakaós pohárból!”

10. „Gratulálok egy újabb évhez! Remélem, tele lesz olyan emlékekkel, amelyeket még az unokáidnak is mesélhetsz!”

Személyes Történet:

Barátom születésnapján megleptem egy vicces, személyre szóló ajándékkal, ami annyira nevettette, hogy egy hétig emlegettük azon a bulin.

10 vicces szülinapi köszöntő

Kedves ünnepeltek és humorrajongók! Üdvözöllek a vicces születésnapi köszöntők világában! Ha egy kis humorral szeretnél meglepni az ünnepeltet, akkor jó helyen jársz! Gyűjtöttem néhány vicces köszöntőt, hogy segítsek feldobni az ünnepet!

10 Vicces Születésnapi Köszöntő:

1. „Boldog születésnapot! Ne aggódj, a kor csak egy szám… egy olyan szám, amely minden egyes évvel egyre nagyobb!”

2. „Gratulálok egy újabb évhez! Remélem, még mindig meg tudod különböztetni a születésnapodat a szombat esti bulikban történt hajnalig tartó énekeltől!”

3. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy minden gyertyát könnyebben tudj kifújni, mint a hétfő reggeli ébresztőórát!”

4. „Boldog születésnapot! Legyen ez az év tele olyan boldog pillanatokkal, mint amikor véletlenül elkapod a kedvenc sorozatod legviccesebb poénját!”

5. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden álmod valóra váljon, kivéve azt az álmot, amikor a pizzafutár a bankautomatánál találkozik a bankrablóval!”

6. „Gratulálok egy újabb évhez! Remélem, tele lesz olyan vicces pillanatokkal, hogy még a legkomolyabb emberek is elcsodálkozzanak!”

7. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy minden napod tele legyen olyan meglepetésekkel, mint amikor véletlenül megtalálod azt a 20 forintot a kabátzsebedben!”

8. „Boldog születésnapot! Legyen ez az év tele olyan meglepetésekkel, hogy még a Mikulás is féltékeny legyen rád!”

9. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden álmod valóra váljon, kivéve azt az álmot, amikor az utolsó szelet torta kiesik a kezedből!”

10. „Gratulálok egy újabb évhez! Remélem, tele lesz olyan emlékekkel, amelyeket még az unokáidnak is mesélhetsz, és amelyeket azon a bulin folyamatosan idéztek majd!”

Személyes Történet:

Legjobb barátomnak egy vicces tortával kedveskedtem a születésnapján, ami annyira meglepte, hogy azt hitte, hogy az igazi tortája helyett egy vicces kődobásra szánt tortát kapott.

10 legjobb születésnapi köszöntő

Kedves ünneplők és jókedvűek! Üdvözöllek a legjobb születésnapi köszöntők világában! Ha szeretnéd kifejezni az ünnepelt iránti szeretetedet és jókívánságaidat egy különleges és emlékezetes üzenettel, akkor jó helyen jársz! Gyűjtöttem néhány legjobb köszöntőt, hogy segítsek ünnepi hangulatot teremteni!

10 Legjobb Születésnapi Köszöntő:

1. „Boldog születésnapot! Legyen ez az év tele szeretettel, boldogsággal és kalandokkal!”

2. „Gratulálok egy újabb évhez! Remélem, hogy minden álmod valóra válik!”

3. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy minden pillanatod emlékezetes és boldog legyen!”

4. „Boldog születésnapot! Legyen ez az év tele nevetéssel és szeretettel!”

5. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy érezd magad különlegesen és szeretetteljesen!”

6. „Gratulálok egy újabb évhez! Legyen ez az év a legemlékezetesebb és legboldogabb!”

7. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy minden álmod valóra váljon, és minden vágyad teljesüljön!”

8. „Boldog születésnapot! Legyen ez az év tele különleges meglepetésekkel és örömteli pillanatokkal!”

9. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden napod tele legyen szeretettel és boldogsággal!”

10. „Gratulálok egy újabb évhez! Remélem, tele lesz olyan élményekkel, amelyeket soha nem felejtesz el!”

Személyes Történet:

Születésnapomon barátaim egy meglepetés bulit szerveztek, ami annyira meghatott, hogy könnyekig melengette a szívem.

10 vicces szülinapi köszöntők férfiaknak

Kedves ünnepeltek és humor kedvelők! Üdvözöllek a vicces születésnapi köszöntők férfiaknak szentelt világában! Ha szeretnél egy kis humorral és jókedvvel fűszerezni az ünnepelt születésnapját, akkor jó helyen jársz! Gyűjtöttem néhány vicces köszöntőt, hogy segítsek feldobni az ünnepet!

10 Vicces Születésnapi Köszöntő Férfiaknak:

1. „Boldog születésnapot! Ne aggódj a kor miatt, mint a jó bor, úgy te is csak finomodsz az évek múlásával… vagy legalábbis reméljük!”

2. „Gratulálok egy újabb évhez! Remélem, a gyertyákat fújod ki olyan hatékonyan, mint a grillezést irányítod!”

3. „Szülinapod alkalmából kívánom, hogy legyen tele olyan vicces pillanatokkal, amelyekre majd öregkorodban is emlékezhetsz… vagy legalábbis, ha a memóriád bírja!”

4. „Boldog születésnapot! Legyen ez az év tele olyan ajándékokkal, amelyekkel úgy érzed magad, mint egy kisgyerek a karácsonyi reggelen!”

5. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden álmod valóra váljon, kivéve azt, amikor a női függönyöket két perc alatt fel tudod akasztani!”

6. „Gratulálok egy újabb évhez! Remélem, tele lesz olyan kalandokkal, amelyeket majd a legjobb haverjaiddal megoszthatsz… vagy legalábbis amelyekről nem esik szó a vacsoránál!”

7. „Születésnapod alkalmából kívánom, hogy minden napod tele legyen olyan nevetséges helyzetekkel, amelyekről később a kocsmában mesélhetsz a srácoknak!”

8. „Boldog szülinapot! Legyen ez az év tele olyan sikerekkel, amelyeket mindenki irigyelni fog… vagy legalábbis az exed!”

9. „Az év ezen különleges napján kívánom neked, hogy minden álmod valóra váljon, kivéve azt, amikor arról álmodozol, hogy hóban fürdesz a Mount Everest tetején!”

10. „Gratulálok egy újabb évhez! Remélem, tele lesz olyan boldogsággal, mint amikor végre megtalálod azt a cipőt, ami kényelmes, jól néz ki, és még a feleséged is tetszik benne!”

Személyes Történet:

Barátom születésnapján megleptük egy vicces személyre szóló memóriakártyával, amelyen gyerekkori fotók és közös emlékek voltak. A nevetéstől könnyes szemmel nézte végig a képeket, és azon röhögött, hogy mennyire megváltoztunk az évek során.

Keresztanya köszöntő 200 köszöntők keresztanyának
Köszönet idézet 220 köszönöm idézetek
Gyermekmosoly idézet 170 gyermek idézetek versek
Keresztanyának idézet 190 idézetek vers
Gyermek idézet 210 gyermek idézetek